ujVb0Ws-FOUpdyet0eHzKaLuVfw HAMBALI ABDULLAH: PELAJAR TERLAMPAU !!! 7 DITAHAN KES ROGOL DI INSTITUT KEMAHIRAN

Wednesday, 5 November 2014

PELAJAR TERLAMPAU !!! 7 DITAHAN KES ROGOL DI INSTITUT KEMAHIRAN

Seramai tujuh orang pelajar sebuah institut kemahiran di sini ditahan kerana disyaki merogol seorang gadis secara bergilir-gilir pada 14 Oktober lalu.

Difahamkan dalam kejadian bermula pukul 1 pagi itu, mangsa yang berusia 19 tahun dikatakan dibawa ke premis pengajian ber­kenaan sebelum dirogol secara bergilir-gilir oleh tujuh lelaki.

Mangsa yang bekerja sebagai pembantu kedai dikatakan diajak oleh seorang suspek untuk keluar minum di kawasan berhampiran.

Mangsa kemudiannya dikata­kan dibawa suspek ke premis ber­kenaan sebelum dirogol secara bergilir-gilir oleh enam lelaki berumur antara 18 hingga 21 tahun.

Ketua Polis Daerah, Asisten Komisioner Anuar Othman berkata, polis yang menerima laporan semalam telah berjaya mengesan tujuh suspek di sekitar Temerloh dan Mentakab.

Katanya, kesemua suspek te­lah ditahan reman selama tujuh hari bagi membantu siasatan di bawah Seksyen 376 Kanun Kesek­saan.

“Pada masa ini siasatan masih giat dilakukan dan siasatan akan dilakukan secara menyeluruh bagi menyelesaikan kes ini,” katanya.
Credit : BeliaBangkit

No comments:

Post a Comment