ujVb0Ws-FOUpdyet0eHzKaLuVfw HAMBALI ABDULLAH: FOTO KANAK-KANAK PUTUS TANGAN KANAN DISERANG BERUANG

Wednesday, 22 October 2014

FOTO KANAK-KANAK PUTUS TANGAN KANAN DISERANG BERUANG
Gambar-gambar yang mengejutkan menunjukkan saat-saat seorang kanak-kanak lelaki kehilangan lengannya tersebut ketika menepuk badan beruang yang berada didalam kandang, tiba2 beruang tersebut menyambar tangan kanak-kanak itu dan merobek lengan nya sehingga putus.

Anggota tangannya yang terputus beliau masih boleh dilihat berrada di lantai dalam kandang beruang itu, hanya beberapa minit selepas serangan ganas. 

Kanak-kanak berusia sembilan tahun berdiri sambil menahan sakit walaupun kelihatan tulang menonjol dari mana lengannya di banjiri darah pada bajunya. 

Dia berdiri bersahaja, tidak menangis, menunggu kakitangan perubatan tiba. Kejadian yang belaku di Hebin Park Zoo, di bandar Pingdingshan di tengah-tengah wilayah Henan China, bersama dengan datuknya. 

Apabila datuknya pergi untuk membeli gula-gula, kanak-kanak itu naik di atas rel keselamatan untuk berada lebih dekat dengan haiwan dan pada ketika itu beruang meletakkan kepalanya melalui bar dan meraih kanak-kanak itu dengan lengannya. - dairishareCredit : AAKJ

No comments:

Post a Comment