ujVb0Ws-FOUpdyet0eHzKaLuVfw HAMBALI ABDULLAH: TPM TIBA UNTUK LAWATAN KERJA SEHARI KE KELANTAN

Saturday, 11 April 2015

TPM TIBA UNTUK LAWATAN KERJA SEHARI KE KELANTAN


KOTA BAHARU - Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin tiba di Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra Pengkalan Chepa di sini 9 pagi ini untuk lawatan kerja sehari ke Kelantan.

Muhyiddin, yang ketibaannya disambut Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri Datuk Seri Mustapa Mohamed, akan menghadiri mesyuarat khas pasca banjir negeri Kelantan di bilik mesyuarat, Pejabat Lembaga Kemajuan Kelantan Selatan (Kesedar) di Dabong, Kuala Krai, dan turut melakukan tinjauan ke lokasi penempatan mangsa banjir di kawasan berkenaan.

Selepas itu, Muhyiddin yang juga Menteri Pendidikan, akan melakukan tinjauan ke Sekolah Kebangsaan Dabong dan Sekolah Menengah Kebangsaan Dabong, yang terjejas banjir.

Pada sebelah petangnya, Muhyiddin akan melakukan tinjauan di sekitar Kampung Kusial di Tanah Merah serta melihat kemajuan pembinaan rumah kekal mangsa banjir di kawasan itu.

Selain itu, beliau juga akan menghadiri majlis penyerahan bantuan pemulihan ekonomi mangsa banjir di padang SMK Tanah Merah 1.
BERNAMA

1 comment:

 1. PENGKHIDMATAN PAKET TOUR DAN SEWA KENDERAAN UNTUK LAWATAN YANG BERBALOI DENGAN FAMILY KAT INDONESIA.

  Assalamualaikum Tuan/Puan.


  Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
  Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Padang dan Bukittinggi, jangan risau hati sila hubungi :

  KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
  Tour operator & Travel Agency

  Kami menyediakan PAKET TOUR UNTUK PADANG dan BUKITTINGGI, BANDA ACEH, MEDAN, JAKARTA dan BANDUNG, JOGJAKARTA, SURABAYA, BALI MUSLIM TOUR, dan LOMBOK.

  Dan kami juga mempunyai PENGKHIDMATAN KENDERAAN SAHAJA dengan harga yang sangat berpatutan untuk PADANG dan BUKITTINGGI, ACEH, MEDAN, JAKARTA dan BANDUNG dengan driver yang mesra, educated, baik hati, sopan, suka menolong dan sudah lama berpengalaman dalam memberikan pengkhidmatan pada pelancong dari Malaysia.

  Kami berusaha menjadikan lawatan Tuan/Puan sangat berbaloi dan bermakna dengan famili dan rakan-rakan di masa percutiannya.

  Contact person :
  RIKO ADRYANSYAH

  Mobile : +62 813 6565 4104 ( WhatsApp )
  E_mail : riko_kitaholidays@yahoo.com
  Blog : http://kitaholidays.blogspot.co.id/
  FB :https://www.facebook.com/riko.kitaholidays


  Wassalam


  ReplyDelete