ujVb0Ws-FOUpdyet0eHzKaLuVfw HAMBALI ABDULLAH: ANWAR IBRAHIM DAPAT ANUGERAH KHAS DARI DS NAJIB TUN RAZAK

Saturday, 1 December 2012

ANWAR IBRAHIM DAPAT ANUGERAH KHAS DARI DS NAJIB TUN RAZAK


Saya ingin mengucapkan Tahniah dan Syabas kepada Dato Seri Anwar Bin Ibrahim kerana mendapat Anugerah dan tepukan gemuruh dari seluruh perwakilan UMNO dalam sesi Ucapan Presiden UMNO semasa Persidangan  Agong UMNO 2012.

Sesungguhnya usaha keras dan kesungguhan DS Anwar Ibrahim selama ini telah membuahkan hasil dengan kesemua perwakilian, ahli UMNO seluruh negara dan juga rakyat Malaysia yang waras memperakui dan bangga memberikan DS Anwar Ibrahim Anugerah ini.

Sumbangan yang diberikan kepada negara dan rakyat amat berbekas terutama penglibatan dalam siri Demonstrasi BERSIH, Lakonan beliau dalam Video, Peranan sebagai GayBoy, Fitnah Altantunya, Sokongan terhadap ISRAEL, Mengasaskan Politik Bohong, Tipu dan Fitnah, Permohonan Untuk Campur Tangan Kuasa Asing, Promosi ISLAM LIBERAL, Promosi Fahaman PLURALISME dan banyak lagi... Terima Kasih Anwar Ibrahim kerana USAHA ANDA DALAM MENGHANCURKAN NEGARA MALAYSIA.


BERIKUT ANUGERAH YANG DI TERIMA...
Penerima Anugerah SI KITOL MODEN NEGARA
Dato' Seri Anwar Ibrahim
DIIKTIRAF SEBAGAI :  BAPA SEGALA PENGKHIANAT NEGARA


Tepat dan padat apa yang diucapkan oleh Presiden UMNO D.S. Najib Tun Razak dalam ucapan dasar Presiden. Sesungguhnya rakyat Malaysia diminta membuka mata agar melihat prestasi pembangkang yang hanya tahu menabur janji tetapi gagal melaksanakannya.

Anwar Ibrahim sememangnya si KITOL yang mempunyai lidah bercabang. Jangan rakyat mudah dijadikan boneka ANwar Ibrahim dan sekutu pembangkang yang ada kerana masa depan Malaysia terletak ditangan kita semua rakyat Malaysia.

No comments:

Post a Comment