ujVb0Ws-FOUpdyet0eHzKaLuVfw HAMBALI ABDULLAH: BOMOH TUA ROGOL 4 GADIS SUNTI SEWAKTU SESI "MANDI PERUBATAN" !!!

Thursday, 27 February 2014

BOMOH TUA ROGOL 4 GADIS SUNTI SEWAKTU SESI "MANDI PERUBATAN" !!!

Gambar Hiasan
Seorang gadis berusia 14-tahun dari Lundu, Sarawak mengadu telah dirogol oleh seorang bomoh sewaktu satu sessi "mandi-perubatan" di dalam bilik mandi rumahnya pada minggu lepas.

Difahamkan, bomoh yang berusia 64-tahun tersebut yang mendakwa mampu mengubati segala penyakit kronik termasuk kanser telah menginap di rumah mangsa kerana ingin mengubati penyakit yang dialami oleh ibu mangsa.

Suspek kemudiannya memperdayakan ibu mangsa dengan menyatakan mangsa sebenarnya mengelami "gangguan" dan perlu di beri rawatan secara "mandi-perubatan" untuk menghalau gangguan tersebut.

Percaya dengan kata-kata bomoh itu, ibu mangsa mengizinkan anaknya "dirawat" oleh bomoh tersebut di dalam bilik mandi rumah mereka.

Difahamkan, suspek sebaliknya meraba buah dada dan kemaluan mangsa yang hanya berkembankan sehelai kain batik namun gagal merogol mangsa setelah ditolak oleh mangsa.

Suspek dikatakan telah memberi amaran sekiranya mangsa memberitahu peristiwa itu kepada sesiapa, wajahnya akan menjadi "hodoh dan hitam".

Mungkin kerana tidak tahan mengawal nafsu, suspek tersebut menggerakkan mangsa dari tidur pada awal pagi seterusnya untuk mengadakan satu lagi sesi "mandi-perubatan" dan pada cubaan kali kedua berkenaanlah, suspek berjaya merogol mangsa.

Beberapa hari kemudian, ibu mangsa menyedari kemurungan anak gadisnya dan setelah didesak, mangsa menceritakan kejadian tersebut yang kemudiannya menjurus mereka membuat laporan polis.

Seperti dapat menghidu perbuatannya sudah diketahui, bomoh tersebut "menghilang diri" namun sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jua.

Pada Sabtu lepas, bomoh tua bangka itu di pukul oleh sekumpulan penduduk di Bako, Kuching kerana "kantoi" ketika mengadakan sessi "mandi-perubatan" ke atas seorang gadis.

Difahamkan, tiga gadis berusia 14, 15 dan 16-tahun dari kampung tersebut telah "dirawat"nya setakat hari itu dan suspek kini berada dalam tahanan polis yang sedang menyiasat kes ini.

-UnReportedNews™®

No comments:

Post a Comment